Skip to Main Content »

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Persondatapolitik

For at benytte Portugaltrends.dk, er vi nødt til at behandle dine personlige oplysninger som angivet nedenfor. Vi behandler dine personoplysninger med højst forsigtighed, når du anvender vores webshop, browser på vores hjemmeside og kontakter os pr. mail eller gennem vores andre kanaler.

Portugaltrends.dk drives af:

 

Portugal Trends

Skydehøjsgården 4. 2.th

DK-2970 Hørsholm

CVR: 34497028

Info@portugaltrends.dk

 

Hvad er personoplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads

 

Samtykke

Når der indsamles persondata via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og til hvilket formål. Brug af Portugaltrends.dk er til enhver tid underlagt persondataforordningens gældende betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.

 

Persondata ved køb

Når du handler hos Portugaltrends.dk opgiver du dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger, sammen med dit køb, lagres hos Portugaltrends. Vi anvender disse persondata til at ekspedere din ordre, og for nemt at kunne hjælpe dig med spørgsmål omkring dit køb.

Portugaltrends.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Ser eller foretager køb af en vare eller serviceydelse fra vores webshop
  • Foretager betaling af køb
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback eller
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på vores andre kanaler.

Portugaltrends.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne, ligesom vi heller ikke opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. Portugaltrends.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at ekspedere din ordre, fx e-mailadresse eller privat adresse. Du har altid ret til at få indsigt i dine informationer, som vi har registreret.

Disse oplysninger bliver lagret af hensyn til regnskabslovgivningen i en periode på 5 år fra dit seneste køb. Herunder registrerer vi, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og Portugaltrends persondatapolitik, samt i hvilket omfang du accepterer, at Portugaltrends sender dig e-mails. Har du valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af dette. Dine personoplysninger bliver lagret, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet, dog mindst 5 år fra dit seneste køb.

 

Hvem videregives vi personoplysningerne til?

Portugaltrends.dk videregiver som udgangspunkt ikke persondata til tredjemand. Personoplysninger afgivet på www.portugaltrends.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

For at levere dine varer, viderebringer vi dine oplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnr., samt ordrenummer) til PostNord og GLS, der står vores leveringer.

Oplysninger om dit køb opbevares i Magento, hvor de bliver opbevaret i 5 år, for at efterkomme regnskabslovens krav.

Portugaltrends.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Portugaltrends.dk

 

Statistik og Google Analytics

For at kunne videreudvikle og forbedre portugaltrends hjemmeside, fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, for eksempel til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Portugaltrends anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Registreringen af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan vores besøgende anvender Portugaltrends hjemmeside.

Google kan videresende informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Portugaltrends.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Portugaltrends ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenester på Portugaltrends.dk. Portugaltrends videregiver kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Portugaltrends webshop.

 

Dine rettigheder

Som kunde hos Portugaltrends.dk, har du altid ret til at få adgang til dine personlige oplysninger, vi måtte ligge inde med.

Du har ret til:

  • Indsigt i dine data
  • Berigtigelse, dvs. få ændret fejl og eventuelle manglende oplysninger om dig selv
  • At blive slettet, når der ikke er et retsgrundlag for behandling af dine data (forbehold for regnskabsloven, der kræver lagring i 5 år.)
  • At begrænse behandlingen til opbevaring
  • Dataportabilitet, hvis du ønsker at dine personlige oplysninger skal overdrages til en anden databehandler
  • At trække dit samtykke tilbage

Du kan anmode om at få en kopi af hvilke oplysninger, vi behandler, hvor de stammer fra, og hvordan vi anvender dem og til hvad. Her kan du også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger, hvem der har adgang, og om de bliver videregivet til tredjemænd.

Er oplysningerne mangelfulde, forkerte eller irrelevante, har du ret til at få slettet eller rettet i dine oplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte op på info@portugaltrends.dk

 

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af sidens indkøbskurv, eller ved abonnementservices, hvor systemet husker din e-mailadresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker, at Portugaltrends.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer Portugaltrends.dk brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Læs mere here

 

Kontakt os

Portugaltrends.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen info@portugaltrends.dk

Behandlingstiden for indsigt i dine personlige oplysninger er 30 dage.

 

Klagemuligheder

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan indgives på dt@datatilsynet.dk

 

Persondatapolitikken er opdateret d. 24. maj 2018

 

 

Nyhedsbrev
Skydehøjsgården 4
2970 Hørsholm
Danmark
CVR 34497028
Tlf.: +45 2085 1457


Nyhedbrev
4 gange årligt
Få nyheder direkte i din e-mail